*
Ana içeriğe atla

Tam bir müzisyen olmak için muhteşem fiyat: Yüzde 97 indirim ile Piyano ve gitar dersleri

İçinizdeki müzisyeni artık açığa çıkarabilirsiniz
Tam bir müzisyen olmak için muhteşem fiyat: Yüzde 97 indirim ile Piyano ve gitar dersleri

TL;DR: 2022 Gitar ve piyano eğitim paketi liste fiyatından tam yüzde 97 indirimle, 34,99 dolara satın alınabilir


Eğer müzisyen olmak istiyor ancak hangi enstrümanla başlayabileceğinizi araştırıyorsanız, piyano ve gitarın size en çok önerilen iki enstrüman olduğunu fark edeceksiniz. Bu enstrümanlar sadece kendi başlarına muhteşem seslere sahip olmakla kalmıyor, aynı zamanda diğer enstrümanlara da uygulayabileceğiniz temel becerileri size kazandırıyorlar.

Müzik aletleriyle ilgili ders almayı düşünüyorsanız şanslısınız. 2022 gitar ve piyano eğitim paketi müziğe yeni başlayanlar için harika bir başlangıç noktası üstelik fiyatı sadece 34,99 dolar.

Bu eğitim paketinde sekiz kurs bulunuyor. Bu sekiz kurstan üçü piyano ve beşi de gitar üzerine. Her iki kursun da odağında müzik stillerine dair bilgi sağlamak ya da pratikler sunmaktan önce, müzik teorisinin temelleri yer alıyor. Music Composition with the Piano: Ultimate Keyboard Theory (Piyano ile müzik kompozisyonu: Kapsamlı klavye teorisi) adlı kurs, başlangıç seviyesi piyano eğitimi veriyor ve kendi müziğinizi yapmadan önce size bazı temel ve basit müzik bilgilerini sunuyor.

Piyano derslerinde ikinci aşama Practicing and Arranging Music with the Piano (Piyano ile müzik pratiği ve aranjmanı) adlı kurs, özellikle piyanoda nasıl olacaklarını merak ettiğiniz şarkılar varsa tam size göre. Müziği analiz edip, piyanoya uyarlamayı öğreneceksiniz. Her iki kurs da Jack Vaughan tarafından anlatılıyor, on yıldan uzun süredir müzik eğitimi veren bir bestekar ve şef. Son piyano kursu ise piyanodaki becerilerinizi geliştirmeye devam etmenize yardım edecek. Son kursun içeriğinde ise klasik müzik, nota okumak ve kalabalık önünde çalmak gibi dersler var.

Gitar kursu bundan biraz daha farklı. Toplamda 32 saatlik eğitim içeren iki başlangıç seviyesi kurs arasında seçim yapabilirsiniz. Bu süre müzik yazma ve okuma, şarkıları doğaçlama, gitar akorlarını öğrenme, ritim, tellere nasıl vurulur ve temel gitar teorisi konuları arasında bölünmüş durumda.

Bunun ardından, üç farklı kurs ile Blues ya da Jazz gitar öğrenmeye başlayabilirsiniz. Ayrıca çalmak istediğiniz şarkıların notalarını edinip, temel bilgileri tamamlamanızın ardından onları da çalabilirsiniz.

2022 Gitar ve piyano eğitim paketi tam bir set olarak normalde 1600 dolara satılırken, bu avantajlı fiyat ile sadece 34,99 dolara satın alabilirsiniz.

Sizin İçin Seçtiklerimiz

Mashable'da Popüler