*
Ana içeriğe atla

Bir tokadın anatomisi | Jada Pinkett Smith: 'Will Smith ile 2016'dan beri ayrıyız... Chris Rock bana çıkma teklif etmişti...'

Kafamız daha da karıştı, bu kaosta yanan Chris Rock oldu!
Bir tokadın anatomisi | Jada Pinkett Smith: 'Will Smith ile 2016'dan beri ayrıyız... Chris Rock bana çıkma teklif etmişti...'

Jada Pinkett Smith, verdiği son röportajında eşi Will Smith ile 2016'dan bu yana “tamamen ayrı bir hayat yaşadıklarını” dile getirdi. Açıklama, 90'lardan Will'in Jada hakkında bir şaka yapan Chris Rock'a tokat atığı geçen yılki Oscar törenine dek çiftin uzun ilişkisini takip eden birçok kişiyi şaşırttı.

NBC News'te Hoda Kotb'nin gerçekleştirdiği ve henüz yayınlanmayan röportaja ilişkin bir fragmanda Jada'nın kendisi ve Will'in yedi yıldır “ayrı hayatlar yaşadıklarını” dile getirirken bu durumu kamuoyuna açıklamaya şu ana dek hazır olmadıklarını da aktarıyor.

The Matrix serisindeki rolü ve animasyon serisi Madagaskar'daki Gloria karakterine sesiyle hayat vermesiyle ve merhum rapçi Tupac Shakur'la olan yakın ilişkisiyle tanınan oyuncu ve yapımcı Jada Pinkett Smith, şu sıralar anı kitabı Worthy için medya turu kapsamında bu çarpıcı röportajı verdi.

Röportajda evliliklerinin nasıl bozuldunu soran Kotb'ye Jada, “2016'ya geldiğimizde denemekten yorulmuştuk. İkimiz de hala diğer kişinin nasıl olması gerektiğine dair fantezimizde sıkışıp kalmıştık” yanıtını verdi.

Çift boşanmış değil ve tüm iddialara rağmen yıllardır boşanmayı planlamadıklarını da öne sürüyorlar.

Çift, 1994'te Will Smith'e ülke çapında şöhret kazandıran The Fresh Prince of Bel-Air'in oyuncu seçmelerinde tanıştı. Sheree Zampino ile önceki evliliği 1995'te boşanmayla sonuçlanan Will Smith, 1997'de yılbaşı gecesinde Jada ile evlendi. Çiftin bu birliktelikten Jaden ve Willom adında iki çocuğu bulunuyor.

'Açık ilişki' yaşadıklarını söylemişlerdi

Jada ve Will sık sık birlikte dostane görüntüler verse de ayrılıkları aslında sürpriz değil. Zira 2020'de Facebook'ta yayınlanan Red Table Talk adlı bir programda çift “açık bir ilişki yaşadıklarını” ifade etmiş daha sonra Will Smith de GQ'ya verdiği röportajda bu açık ilişki durumunu teyit etmişti.

Red Table Talk'ta Will Smith, “Bir süreliğine ayrılmaya karar verdik ve sen gidip kendini nasıl mutlu edeceğini çözeceksin, ben de kendimi nasıl mutlu edeceğimi bulacağım” demiş Jada da “Geri dönebileceğimizi hiç düşünmemiştik" diye eklemişti. Ancak ikili, çoktan barıştıklarını ve hatta Jada'nın deyimiyle “koşulsuz sevgi noktasına ulaştıklarını” da aktarmıştı.

Will hatta esprili bir şekilde Jada ile yumruk tokuşturup birlikte “Ömür boyu kötü evlilik!” demişti.

Tüm bu karmaşık ilişkinin ortasında geçen yıl Oscar töreninde sunucu Chris Rock, Jada'nın bir tür saçkırana neden olan alopesi durumu hakkında şaka yapmış ve Will Smith sahneye yürüyerek Chris Rock'a sert bir tokat atmıştı. Milyonların canlı izlediği bir anda meydana gelen olayın hemen ardından koltuğuna geri oturan Will Smith, “Karımın adını ağzına alma” diye bağırmıştı.

Bu hafta People'a da bir röportaj veren Jada, Will Smith tokadı atıp yerine geri dönene kadar yaşananların bir skeç olduğunu düşündüğünü dile getirdi. Jada, Will hakkında “Onun yanında olacağım ama aynı zamanda bunu kendi başına çözmesine de izin vereceğim” dedi.

Yani anlaşılacağı üzere tüm bu devranda olan Chris Rock'a oldu! Kötü bir şaka yüzünden Will Smith'ten tüm dünyanın önünde tokat yediği ile kaldı. Bunu bize söyleten ise Jada'nın son demeci. Kim bilir belki de Will Smith, 2016'dan bu yana yaşadıkları apayrı hayatı yeniden birleştirmek için “bir kahramanlık gösterisine” soyunmak istedi...

Bir bomba daha! Belki de tokat olayına neden oldu...

Fakat Jada'nın basın turunda bir bomba daha var! Aynı People röportajında Jada, Chris Rock-Will Smith olayıyla ilgili olabilecek çarpıcı bir detay aktarıyordu. Jada Pinkett Smith şöyle diyor:

“Sanırım bir ara her yaz benim ve Will'in boşandığımıza dair tüm haberler çıkıyordu. Bir yaz Chris, Will ile boşandığımı düşünerek beni aradı ve direkt 'Seni bir randevuya çıkarmak isterim' dedi. Ben de 'Ne demek istiyorsun?' dedim. 'Will ile boşanmıyor musunuz?' deyince 'Hayır Chris, bunlar sadece dedikodu' dedim. Dehşete düştü, bol bol özür diledi ve kapattı.”


Kaynaklar: The Washington Post, People / Metin Aktaşoğlu tarafından yerelleştirildi.

Sizin İçin Seçtiklerimiz

Mashable'da Popüler