*
Ana içeriğe atla

Artık Google geçmişinizin sadece 15 dakikasını silebilirsiniz! Peki nasıl?

Geçmişinizin sadece bir parçasını silmek artık çok kolay ve çok hızlı
Artık Google geçmişinizin sadece 15 dakikasını silebilirsiniz! Peki nasıl?

Google Chrome geçmişinizin bir kısmını silmek istiyorsunuz, öyle mi? Sakin olun bu haberde sizi hiç yargılamayacağız! Neden silmek istediğinizle ilgilenmiyoruz... Birisinin geçmişinizi inceleyeceğini düşünüyor olabilirsiniz. Önünüze çıkacak reklamların son aramalarınızdan etkinlenmesini istemiyor da olabilirsiniz... Tamamen siz bilirsiniz.

Google, 15 dakikalık Chrome geçmişini hızlı bir şekilde silmek isteyenler için süper kullanışlı araçlar ekledi. Ancak yeni araç yalnızca Android kullanıcıları için. Tek yapmanız gereken “Tarama Verilerini Temizle”yi seçmeden önce Chrome'un sağ üst köşesindeki üç noktayı tıklamak. Varsayılan olarak bu, tarama etkinliğinizin son 15 dakikasını siler.

Google, diğer güvenlik güncellemelerinin yanı sıra bu haberi duyururken, web sitesindeki bir GIF aracılığıyla aracın kullanımının ne kadar kolay olduğunu da gösterdi.

Android kullanıcıları Google geçmişlerinin son 15 dakikasını silebilecekler. Fotoğraf: Google

Yeterince basit, değil mi? Gerçekten Chrome geçmişinin büyük bir kısmını silmek sadece birkaç dokunuştan ibaret. Öyleyse devam edin; tüm kanıtları hızla silmek için tek ihtiyacınız olan birkaç dokunuş.


Tim Marcin, Mashable'da muhabir / Metin aktaşoğlu tarafından Türkçeleştirildi.

Sizin İçin Seçtiklerimiz

Mashable'da Popüler