.

Венера в Дева - какво чака зодиите?

Вижте прогноза за периода

Ивета Иванова
Венера в Дева - какво чака зодиите?
Снимка: iStock/Evheniia Vasylenko

Планетата на любовта, романтиката и красотата Венера премина в знака на практичните Деви на 9-и октомври и ще остане там до 8-и ноември. Подхождаме практично към любовните отношения, романтиката и интимността не са на фокус. Виждаме какви проблеми има във връзките и търсим решения. Внимателно проверяваме отношенията. Ето какво да очаква всяка зодия, според "AstroStyle".

 


Овен

 

Започват да обръщат голямо внимание на здравето си и са на мисия. Трябва да се хранят по-здравословно и да се заредят с витамини. Може да изпробват нови рецепти и храни. Освен това, ще се отдадат на повече разходки, планински походи с красиви гледки и ще прекарват време в парковете. Може да срещнат специален човек във фитнеса или да поканят тръпката на тренировка, на поход и т.н. После да се отдадат на интимност.

 

Телец

 

Наслаждават се на красотата си и дълго ще се гледат в огледалото през периода. Любовният им живот е във възход, нека просто да бъдат себе си и смели. Ако отдавна харесват някого, да намерят умен начин да се доближат до него и да се опознаят истински. Обвързаните трябва да проведат някои важни разговори и да се разбере накъде отива връзката. Може да заживеят с половинката или да се сгодят.

 

Близнаци

 

На фокус ще е домът. Нека не прекарват толкова време пред екраните, а да направят ремонт или освежаване на дома. Ако живеят със съквартирант, може да украсят дома по нов начин или да направят разместване на нещо. Може и да направят парти вкъщи заедно. Обвързаните Близнаци може да предложат на гаджето да живее с тях или заедно да търсят апартамент. Някои от зодията може да намерят най-добър приятел или да сформират партньорство с колега.

 

Рак

 

Стават по-общителни, приятелски настроени, излиза им се. Ще се виждат с приятели, ще имат доста уговорки. Може да се срещнат със стари приятели, хора от родния град. Раците ще са много лъчезарни, привлекателни, разбрани. Така може да спечелят нови фенове. Необвързаните стават истински флиртаджии. Създават нови връзки, когато излизат вечер. Дори една запомняща се целувка може да доведе до силно приятелство. Обвързаните Раци може да сватосат свои приятели.

 

Лъв

 

Хаосът и объркването, които царяха в любовния им живот, най-накрая си отиват и нещата ще се подредят. Венера вече не е в техния знак, а в знака на земните Деви. Планетата бе в Лъв цели 4 месеца и това не беше лесно за тези зодии. Но Лъвовете станаха по-смели покрай всичко, което им се случи. Практичните въпроси изискват вниманието им сега. Да не се притесняват, ако любовните отношения се развиват по-бавно в следващите седмици. Дори трябва да бъдат облекчени.

 

Дева

 

Трябва да засипват себе си с любов и внимание, докато Венера е в техния знак. Много хора ще бъдат привлечени от тях през периода, но Девите трябва да обърнат внимание на себе си и да си отделят време, в което да се насладят на собствената си компания. Ако не обичат себе си, няма как да обичат друг истински. Ще направят драматична промяна във външния си вид. Нека се влюбят в себе си!

 

Везни

 

Везните стават по-мечтателни през периода. Но се чудят - любов ли е или само илюзия? През следващите седмици ще им е трудно да различат едното от другото. Ако от кратък период се срещат с някого, нека да вникнат в него и наистина да го опознаят. Везните в дълги връзки имат златна възможност да внесат яснота в отношенията. Не трябва да избягват конфликтите, а да говорят за проблемите, преди те да станат големи и неразрешими.

 

Скорпион

 

Мислят извън кутията. Стават иновативни в любовта и усещат, че е време да експериментират. Необвързаните може да използват приложения за запознанства. Нека отворят ума си и да дадат шанс на човек, който не им изглежда техен тип. Да покажат колко чаровни и остроумни са. Обвързаните да излязат от зоната си на комфорт. Така ще научат нещо важно за връзката. Само да внимават с какви думи се изразяват.

 

Стрелец

 

Стават амбициозни. Фокусът им се премества върху проблемите, целите, въпросите в любовната сфера. С кого искат да са завинаги? Хубаво е да решат това до 8-и ноември. Ако са обвързани, нека видят дали целите им с партньора съвпадат и да тръгнат на обща мисия. Кариерата е на фокус, може да срещнат доста нови хора покрай работата. Да не отказват покани за питие след работа.

 

Козирог

 

Може да изследват новите романтични хоризонти. Трябва да отворят ума си, да забравят за общоприети твърдения за "правилния човек". Да дадат шанс на неочаквани връзки и отношения. Може някои срещи да им се сторят нелепи, но това не трябва да ги спира да си търсят партньор и да дават шансове. Обвързаните да отидат на спонтанна ваканция с гаджето.

 

Водолей

 

Водолеите съблазняват и впечатляват през периода, еротиката е основна тема за тях. Но не искат повърхностни отношения. Сформират дълбоки връзки, водят интересни разговори и може да срещнат сродна душа. Обвързаните ще направят огромна стъпка в отношенията с любимия човек - запознават се с родителите му, отиват на първа почивка заедно, заживяват заедно или нещо такова. Но може и да станат ревниви. Параноята ги гони, държат се обсебващо. Нека не се оставят на страховете. Да поговорят с приятел и да са спокойни.

 

Риби

 

Имат желание да излизат и да общуват с много хора. Нека повече не се чудят и лутат, когато става дума за любовта. Ако са намерили човек, който е добър с тях и с когото се обичат, да се сгодят или да сключат брак. Нека се впуснат в това, само така ще разберат какъв потенциал има връзката. Рибите ценят личното си пространство, но сега необвързаните ще трябва да излизат на повече срещи и да си водят компания на различни места. Артистичните проекти ще имат успех.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...