Jimmie Åkessons tal till nationen

ÅTERVANDRING. ”Du kanske tycker att svenska flickor är lösaktiga slampor som du har rätt att förgripa dig på. Att svenska pojkar är klena bortskämda töntar som du kan råna och förnedra…”

”Jag ska vara rak och ärlig. Jag tycker inte du ska vara här. För mig är du inte välkommen i Sverige. Jag tycker du allvarligt ska fundera på att flytta någon annanstans, varför inte tillbaka till ditt hemland – där du förmodligen trivts bättre”

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

27 thoughts on “Jimmie Åkessons tal till nationen

  1. Jag undrar om det finns en radio eller TV kanal som vågar sända detta tal av Jimmie Åkesson. Lars Rask

    3
    1
  2. Problemet är ju att 80% av befolkningen aldrig kommer att få se talet då media kommer göra allt för att mörka det.

    2
    1
  3. Lyssna på Jimmie Åkesson och rösta på SD så att partiet får större inflytande
    …annars är risken stor att Sverige år 2050 kommer att vara ett land präglat av klanstrider eller rentav inbördeskrig.
    …som denna dystra framtidsbild, skildrad av fem skribenter,
    – tre författare, en folklivsforskare och en vänsterdebattör:
    1. Sverige härjas av inbördeskrig och slitningar.
    2. Sverige drabbas av en omfattande terror (men det ger å ena sidan SD egen majoritet).
    3. Nationalstaten Sverige avskaffas och genom avregleringar, privatiseringar och omfattande migration, blir världens första statslösa territorium.
    4. Sverige är någorlunda normalt, men omfattande invandring leder till etniska motsättningar, ökat våld och klanmentalitet.
    5. Sverige är ett land där kulturarvet har sålts ut, ”gated communities” är vardagsmat, många platser blivit otryggare, medans andra platser är tryggare än någonsin.
    https://timbro.se/smedjan/sverige-2050-en-dystopi/

  4. Som Finlandssvensk tänkte jag många ggr hur ska samhället bli med folk i ledande ställning, som inte behärskar sin egen historia. Som inte kan få in i skallen att ett land kan ha två språk och två olika folkgrupper. De flesta Finlandssvenskar är bättre bevandrad i äldre svensk historia än medelsvensken. Vänstern har fört en smygande rasism mot oss Finlandssvenskar, vi har inte funnits, vi är överklass och ska behandlas som sådan. När Marcus Öhlander blev utrikeskorrespondent, skrev Expressen, nu tar de även våra manschett jobb. Sas rent ut att på finlandssvenska eller skånska kan man inte vara nyhetsuppläsare. Ett folk som är så korkat i tron på sin egen förträfflighet, att man tror sig vara ett världssamvete och helt fri från fördomar. Politikerna har tutat i er att ni är något extra, ni har inte haft förstånd att se verkligheten, nu är det så dags att börja ösa när båten håller på att sjunka.

    61
    1
      • Tack för det Pettersson. Det jag har sett på siffror om befolkningen, så fanns i östra halvan ca 300 tusen innevånare efter KalleXII krig. Alltså i början av 1700 talet. Det som stämmer är att nödåren 1867 -68 svalt 150 tusen ihjäl i storfurstendömet Finland.
        I Sverige beräknas 27 tusen backstugusittare och annat löst folk svultit ihjäl. Pesten år 1710 tog en tredjedel av Stockholms befolkning. Undrar om pestens härjningar kunde ha tagit kål på nästan hela befolkningarna här i Norden? Kölden tog kål på lopporna så under den kalla årstiden förekom ingen pest.

  5. Talet kommer INTE att visas av någon TV kanal eller tas upp i någon tidning/media.

    Därför behöver vi hjälpas åt att sprida talet till så många som möjligt.

    Jag har tipsat 2 av mina vänner. Kanske har du fler vänner som skulle uppskatta att få höra sanningen? Tipsa dem! Sprid länken på talet till de alternativa media som INTE idag uppträder som syltryggar och vänder bort blicken från verkligheten.

    82
    • Jag har spridit talet till mina vänner.
      Men de hade redan hört det.
      Det kanske är därför jag har dessa vänner?

  6. Vad skall till för att svensken skall se sitt eget bästa? Varför inser inte medborgarna att den hittills förda politiken har varit emot Sverige och svenskarna?
    De passiva och tillitsfulla folket måste omvärdera sin inställning. De som skött ”pastoratet” har misslyckats kapitalt! Rösta inte på dessa en gång till!!!
    Bra att Jimmie klär våra tankar i ord!

    77
  7. Just nu på svt.se:

    ——————
    Just nu: 60-åring inför rätta för mordet på Tupac
    Just nu: Störningar på riksdagens hemsida – Går inte att nå nu
    Just nu: Flicka påkörd av sopbil i Osby
    ——————

    Ett mord i USA toppar på löpet. Jag vet inte ens vem människan är. Inget intresserar mig mindre. Att riksdagens hemsida ligger nere på en hedrande andraplats. En trafikolycka där ett barn har blivit skadat borde vara viktigare skriva om än mord på neger jag aldrig har hört talas om. Det var väl en neger?

    Jag ka inte se något på Aftonbladet eller Expressen om cen svenska riksdagens it-haveri.

    Jag kan inte heller läsa något om Jimmie Åkessons tal till nationen. Det borde väl åtminstone ligga på en andraplats.

    97
    • Nu har nyheten om riksdagens ”störningar på webbplatsen” halkat till hälften på löpet på svt.se förstasida. Nätadressen till sidan har ramlat bort och någon alternativ adress finns inte. Sveriges beredskapskanal är god. Har någon lyssnat på SR P4? Bredskapskanalen!

      48
      • Nu är riksdagens hemsida igång. Inte ett ord om it-haveriet såvitt jag kan se. Det kanske aldrig har hänt.

        24
  8. ÄNTLIGEN NÅGON SOM TALAR KLARSPRÅK OCH SOM SER VERKLIGHETEN SOM DEN ÄR.

    Men, prata är prat och jag vill se handling!!!

    101
  9. Underbart tal och det visar på en klasskillnad mot andra partier, det är en avgrundsvid skillnad mot övriga partiledare som springer runt och mumlar om sin integration som samhället har missat. Det är som Åkesson säger att det behövs ingen offentlig integrationspolitik utan det är varje enskild människas skyldighet att ta till sig det nya landets och samhällets lagar och kultur. Först behövs dock ett totalstopp under minst tio år för all invandring förutom kvalificerad arbetskraftsinvandring.

    135
  10. Sanningens ord av en kommande statsminister.
    Det är Sverigedemokraterna Sverige behöver, där finns det sista hoppet om ett tryggt bra Sverige igen 🇸🇪
    Den som inte håller med om vad Jimmie Åkesson säger måste vara nöjd med Sveriges skrämmande utveckling.
    Grattis sverigedemokraterna framtiden ligger i era händer och det som en gåva från tidigare politiskt grova misstag av ansvarslösa politiker.

    187
  11. Strålande tal Jimmie. Förhoppningsvis nästa statsminister med egen majoritet. Låt oss slippa Sozzarna för evigt. De har inte gjort något positivt för svenska folket sedan Palme blev deras partiledare.

    161
    • Jimmy har ju 100% rätt. Tiden håller på att rinna ut. Om så sker, finns ingen återvändo. Fjanterierna med de primitiva importerna måste upphöra.
      Nu inväntar jag, med spänning, reaktionen från de, som skapat dagens samhälle. Sanningen är svår för Sveavägens dårar.
      Uppmanar alla som har förstått att katastrofen närmar sig:
      Prata allvar med era närmaste, så kanske dina barnbarn, får en vettig chans!

      94
      1
    • Ja , från Plme och senare har allt sakta spårat ur . .

      Erlander kanske var den sista riktiga sossen ? ?

      73
      1
  12. Jimmy är den enda politikern som speglar verkligheten och vet varför han blivit politiker och inte minst så älskar han sitt land och sina landsmän.
    Så står på dig Jimmy för du har många svenskar nu som fått upp sina ögonen och inser att det är faktiskt sant, att Sverige är på väg mot avgrunden och om inget görs så är landet förlorat.
    Jag är säker på att 95% av svenskarna älskar Sverige lika mycket som du Jimmy, men man måste ruska lite i dom för att dom ska vakna när väl det är gjort så tror jag att stenen börja rulla och stannar inte förrän Sverige är åter svenskarnas och tryggheten börja återställas men sanningen är att det kommer att ta tid.

    152
  13. Varmt tack för verkligheten Jimmie. Sverige är på rätt väg, även om det är motigt. Sverigevänner kämpa på!

    170

Kommentera