Hur kan S ha ett omfattande samarbete med terrorister?

PALESTINA. Bland de första beslut som Socialdemokraterna efter att de fått regeringsmakten den 3 oktober 2014 var att erkänna Staten Palestina den 30 oktober 2014. Sverige var det första EU-land som under sitt medlemskap i unionen erkänt staten Palestina.

Sverige erkände Palestina trots att Mahmud Abbas, Palestinas president inte hade hållit något val sedan 15 januari 2005 då hann valet. Det innebär att Abbas för närvarande är inne på sitt 18:e år som president av en fyraårig mandatperiod.

Flera människorättsorganisationer har kritiserat Abbas och hans styre för avsaknaden av demokrati i Palestina och brott mot mänskliga rättigheter. Under 2013 uppmärksammade Europeiska unionens revisorer enorma korruptionsproblem inom den Palestinska staten och myndigheterna och det kommer nya rapporter om stor korruption regelbundet.

Mahmud Abbas är även ledande inom Fatah, ”Palestinas nationella befrielserörelse” som är ett socialistiskt parti, och en del i den Palestinska befrielseorganisationen och är den största gruppen inom PLO. Den omvända akronymen användes för att likna ordet fath, som betyder ”erövring” eller ”seger”, istället för ordet hataf, som betyder ”plötslig död”. Fatahs militära gren kallas Al-Aqsa-martyrernas brigader och är terroriststämplad av Israel, USA, Kanada, Japan och EU.

Inlägg från ordföranden för Förenade Islamiska Föreningar i Sverige, FIFS, efter attackerna mot Israel FOTO: Facebook

Från Mattias Karlsson, Sverigedemokraterna

Socialdemokraterna har ett systerparti i Palestina (Fatah), som man har ett oerhört nära samarbete med och slussar pengar till på olika sätt. Magdalena Andersson (S) nämnde stolt detta samarbete vid den senaste partiledardebatten i SVT.

Detta systerparti till Socialdemokraterna håller sig med en egen väpnad gren (Al Aqsa martyrernas brigader) som utförde ett terrorattentat mot civila israeler så sent som förra året (bland annat så sköt man ihjäl en ung israelisk pappa som var ute och gick med sin tvåårige son i en barnvagn). Organisationen är terroriststämplad av både USA och EU.

Hur kan Magdalena Andersson (S) i detta läge inte få en enda kritisk fråga om detta av svensk mainstream media? Hur? Jag har försökt väcka uppmärksamhet kring detta i över 10 år och pratat med ett stort antal journalister inom s.k etablerad media om saken, men ingen har skrivit något. De journalister som jag vet läser mina inlägg här får gärna förklara hur det inte kan anses ha något nyhetsvärde att Sveriges största parti slussar pengar till en rörelse som medvetet dödar civila israeler för jag förstår verkligen inte hur det inte kan ha det och jag tror inte jag är ensam om den saken.

Mattias Karlsson

En av grundarna av Fatah var Yassir Arafat som hade en nära vän i…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “Hur kan S ha ett omfattande samarbete med terrorister?

  1. Lögnalena Andersson (S) fortsätter ljuga och kanske tror hon att det är ett vinnande koncept.

    Vad hade August Palm och Axel Danielsson, bildare av det ursprungliga (S), tyckt om detta? De var båda sanningssägare om dåtidens problem. Dagens problem är en följd av (S) politik och därför vill man förtiga problemens härkomst.

    https://bulletin.nu/skogkar-for-sveriges-radio-ar-anderssons-logner-en-lustig-anekdot-3

    Ljug med Arga Andersson (S) kanske kan bli en såpa på SVT?

  2. Socialismen har alltid slagit sig samman med muhammedanerna när chansen givits eftersom båda ideologierna är så lika varandra samt eftersträvar samma mål att de kallar varandra för kamrater.

    13
  3. Vi får ständigt höra om den våldsbejakande extremhögern i landet, från Säpo. Personligen kan jag inte påminna mig att något attentat utförts av den gruppen.
    Extremvänstern, med sina ständiga samhällssabotage, är däremot ett jävla gissel för laglydiga medborgare.
    Den politiska vänstern har infiltrerat Säpo, som sprutar ut desinformation till folket. En säkerhetspolisorganisation, som fungerat i landets, folkets och demokratins namn, skulle djupgranskat och ingripit mot det största hotet mot landets befolkning, dagens socialdemokratiska parti!

    27
    1
  4. är det någon som inte fattar varför Maggan haggan är så ilskpå alla som kritiserar hennes samling av toy Boyd ?
    att hon är sossialdemokrat att hon är sosdialdemokrat borde vara en ledtråd?

    17
  5. Kolla på SwebbTV, intervjun med Stefan Torssell, om bl a hur ett 20-tal ”Muslimska Bröder” med stöd av S (f ö hela vänsterblocket) suger ut minst 1500 miljoner skattemedel årligen, vilka försvinner ut ur landet oredovisat. Då är det inga restriktioner om terrorfinansiering resp penningtvätt som gäller.

    30
  6. igentligen är det ganska lätt att förstå om man kan historia
    sossialdemokrater är igentligen nazister betänk att ras hygienisk institutet är ett svenskt påfund skapat av socialistiska strömningar domän Adolf Hitler snodde från Sverige och man börjar köra i stor skala men man bytte ut tattare zigenare mot judar !! sen hade man ju ett bra förhållande med Adolf hela kriget!
    att sen Adolf hade hjälp med sin ideologi att mörda judar med hjälp av muslimer är ju ingen hemlighet! och efter som Sverige inte var med i kriget så har ju dom aligerade aldrig framtvingat ågon av bön ! det är ju därför som sossialdemokraterna fyllt upp sveri med lust mördande jihadister . samtidigt som man roar sig med att trakassera judar och andra som ifråga sätter konstigheter som en berömd konstnär som är jude. den dömer man till fängelse och påstår att han är rasist.. Aron flam.

    16
  7. Lögnalena Andersson (S) har en byk att tvätta vad gäller stöd till islamisering av Sverige.

    Är det endast makten som intresserar (S)? Arbetarklassens behov har de för länge sedan sopat undan.

    Nu är det valboskapen under islamismen det skall fjäskas för. Men är det verkligen en framgångsväg? Vilken riktig svensk vill ha det som i arabvärlden med ondska, förtryck, censur, kvinnoförtryck, korruption, …………

    Kanske någon av allah dessa goda, skenheliga och naiva feministerna kan förklara för oss vanliga strävsamma och hederliga arbetare?

    42
  8. Det finns ett fåtal Journalister som vågar sticka ut näsan i pk pressen i Sverige.Sedan har vi dom ängsligt korrekta som borde både se och höra hur illa det är ställt med vårt land på snart sagt alla fronter.Om inte så är dom förmodligen både syn och hörselskadade.Pressen att skriva ”korrekt” beror väl på att annars hamnar dom ute i kylan med sina bostadslån och stigmatisering av arbetsgivare som varande ”rasister” m.m.Vi får vara tacksamma att vi har alternativ media och viss fri press så man slipper denna censur och försköning av den verklighet som vi nu tvingas leva i tack vare tidigare förd politik.Tack för Jimmies ärliga och tuffa tal till Svenska folket.Hoppas att det talet ruskade om någon sömntuta och pk.nisse….

    40
  9. På 80-90 talet hade vi Pol-pot sossar som vurmade för massmördaren som slaktade befolkningen i Kambodja.
    Stasi-sossar har vi haft inom lärarkåren och media sedan kalla krigets dagar.
    Nu är det Hamas- sossar som stöttar terrorister runt om i världen.
    Sossarna måste alltid hämta inspiration till sin politik från ondskans mörker.

    46
  10. Kanske dags att rensa på Säpo, innan Hamas tar över. Även riksdagen bör vara en Hamas-fri-zon.

    49
    • Lisa, kanske bättre med ”SVERIGE ISLAM FRI ZON”
      2026 kommer jag att rösta MOT islamism, underkastelse, förtryck, ondska, ojämlighet, ……….

      37
    • Nu ordnar Sossarna in sina importerade (Iskrigare) röster på dagis och andra ställen där ungdomar rör sig.
      Det är ingen hejd på den Socialdemokratiska korruptionen .
      Invandringen är Sveriges största problem hör man dagligen .
      Men jag tror att Sveriges största problem är SOCIALDEMOKRATERNA.
      Om vi vill leva i ett öppet och Demokratiskt allså .

      16

Kommentera