Bianca Ingrosso är en av landets största influencers och har idag över 1.3 miljoner följare. - Foto: Stella Pictures

Storbråk av Bianca Ingrossos nya bild: "Varför?!"

Bianca Ingrosso är en av landets största influencers och har idag över 1.3 miljoner följare på sin Instagram. Efter hennes senaste bild har det nu blivit kaos bland följarna.


Bianca Ingrosso, 28, lever just nu i en framgångssaga. Influencerdrottningen och entreprenören öppnade under förra veckan upp sin egen popup-butik på NK i Stockholm. Detta för succémärket Caia Cosmetics. 

Innan öppningen köade människor från klockan 05.00 och kön ringlade sig längst hela gatan. Även under helgen vallfärdade folk till Nordiska kompaniet för att få en glimt av Bianca samt köpa smink och hudvård. 

Bianca Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures

Caia:s omsättning har ökat från 320 miljoner kronor år 2021 till 400 miljoner kronor år 2022. I år har de även släppt en julkalender som fått konsumenterna att tappa sina hakor. 

Innehållet i Caia Cosmetics julkalender 2023 har ett produktvärde av 8 000 kronor. Kalendern kostar 2 695 kronor. Under lucka 24 har företaget avslöjat att det gömmer sig en full size-parfym. 

Just nu är Bianca Ingrosso högatuell med sin show "BIANCA" dit hon varje vecka bjuder in olika gäster som får berätta om sin karriär och sitt liv. Detta fick Bianca själv göra i dokumentären "Imperiet Bianca". 

Där fick hon för första gången visa upp hur en vanlig dag ser ut för henne och människorna runt henne samt en stor del av den mörka baksidan av kändisskapet. 

"BIANCA". Bildkälla: discovery+

Det framkom bland annat att hon flera gånger blivit stoppad på stan av okända människor som säger elaka saker, att det ofta är okända människor som väntar utanför hennes dörr samt de stora portioner näthat som dagligen svämmar in i hennes kommentarsfält. 

Och kommentarsfälten, de går just nu varma hos Bianca. Följarna råkar nämligen i luven på varandra. 

Bråk i Bianca Ingrossos kommentarsfält

Många följare använder nu Biancas kommentarsfält som ett diskussionsforum där de skriver om konflikten Israel–Palestina.

Vissa följare skriver och kräver att Bianca ska göra en insamling medan andra anser att hon inte ska behöva ta mer ansvar än någon annan bara för att hon är känd. 


Några av kommentarerna. Bildkälla: biancaingrosso/Instagram

Bianca själv har inte svarat på kritiken. Under veckan har hon lagt upp bilder på sin Instagramstory som handlar om alla de drabbade i Gaza.

Camilla Gervide: "Inte upp till influencers"

Fenomenet: Följare som kräver att influencers tar ställning är någonting som Camilla "Bloggbevakning" Gervide nyligen kommenterade. 

Hon menar att detta är en svår situation att ta ställning i.

– Det är väldigt många som varit irriterade på att influencers inte uppmärksammar detta mer. Men det här är så pass komplicerad situation som går tillbaka så långt i tiden, sa hon och fortsatte. 

– Och du ska ha mycket på fötterna och hög trovärdighet om du ska uttala dig om detta vilket det inte är någon influencer som har. Jag kritiserar ofta influencers för att inte ta ställning men här tycker jag att de kan stå utanför, sa Camilla Gervide i podden Sanning och konsekvens. 


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!