SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Kartal Belediyesi Ücretsiz Yaz Spor Okulu, Yılın İlk Mezunlarını Verdi

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal Belediyesi tarafından düzenlenen ve ilçedeki çocukların yaz tatilinde spor yapmalarına olanak tanıyan ‘Ücretsiz Yaz Spor Okulu’ bu yılın ilk mezunlarını verdi. Mezuniyet töreninde genç sporculara sertifikaları takdim edildi.

Bu yıl 3 Temmuz ile 28 Temmuz arasında ilk dönemi tamamlanan spor okuluna katılım yoğun oldu. Kartallı veliler çocuklarını belediyenin ücretsiz spor okullarına kaydederek basketbol, voleybol, hentbol, futbol, jimnastik, tenis, masa tenisi, dans, satranç, akıl oyunları ve savunma sporları gibi birçok daldan faydalanma fırsatı yakaladı.

Genç sporcuların ilk dönem sonu mezuniyet töreni, Kartal Şehit Öğretmen Hüseyin Ağırman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleşti.

Törene Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Ali Apaydın, Adem Uçar, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Deniz Şahin, Hukuk İşleri Müdürü Hakan Doğan ve Karlıktepe Mahallesi Muhtarı Barış Korkmaz katılarak sporculara sertifikalarını takdim etti.

Törende kısa bir konuşma gerçekleştiren Başkan Yardımcısı Adem Uçar, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel adına tüm öğrencileri ve velileri tebrik ederek, Kartal’da spor ve kültür faaliyetlerinin devam edeceğini kaydetti.

11 Farklı Branşta Eğitim İmkânı

Kartal Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen Yaz Spor Okulu ikinci ve üçüncü dönemiyle yaz boyunca Kartallı öğrencilere hizmet vermeye devam edecek.

Toplamda 11 farklı branşta devam edecek ücretsiz kurslarda çocuklar, yaz tatillerini spor ile değerlendirerek ilerde yapmak istedikleri spor branşları ile ilgili profesyonel eğitim alacak ve gerekli teknikleri öğrenecek.

Sinema gibi eğlenceli etkinliklerin de yer alacağı eğitim programının 2. dönem eğitimleri; 31 Temmuz-25 Ağustos tarihleri arasında,  3. dönem eğitimleri ise 28 Ağustos-15 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

İlgili Haberler

Genel
02 Mayıs 2024
Meteoroloji’den Türkiye Genelinde Kuvvetli Yağış ve Fırtına Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurdun birçok bölgesinde kuvvetli yağış ve fırtına beklendiğini duyurdu. Özellikle Adana, Osmaniye, Hatay, Mardin ve Batı Akdeniz’de etkili olacak fırtına ve sağanak yağışlara karşı tedbirli olunması gerekiyor. TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINDA KUVVETLİ YAĞIŞ VE FIRTINA BEKLENİYOR Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde kuvvetli yağış ve fırtınaya dair uyarılarda bulundu. Bu gece saatlerinden […]

Genel
01 Mayıs 2024
Cem Garipoğlu’nun mezarı açılacak mı? Otopsi fotoğrafları çıkmıştı

Münevver Karabulut Cinayeti Soruşturmasında Yeni Gelişme: Cem Garipoğlu’nun Otopsi Raporu İncelendi. Münevver Karabulut cinayetinde yıllardır süregelen şüphelerin ardından Cem Garipoğlu’nun otopsi görüntüleri incelendi. Bilirkişi raporu beklenirken, aile ve kamuoyu bu soruşturmadan sonuç bekliyor. CEM GARİPOĞLU OLAYINDA BİLİRKİŞİ İNCELEMESİ TAMAMLANDI CNN Türk İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, Münevver Karabulut cinayetinin ardından yıllar süren soruşturmanın son durumu […]

Basında Kartal
01 Mayıs 2024
Kartal’da Dadaşlardan Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’e ziyaret

Kartal’da bulunan Erzurumlular Eğitim Kültür Ve Dayanışma Vakfı yönetimi yeniden Kartal Belediye başkanı seçilen Gökhan Yüksel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Erzurumlular Eğitim Kültür Ve Dayanışma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Öner Kalkan ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Yüksel’e yeni dönem için başarı dileklerini ilettiler. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, makamında ağırladığı Erzurumlu Vakıf yöneticileriyle sohbet […]

Spor
01 Mayıs 2024
Hasan Arat’tan Almanya’da Sürpriz Diplomasi: Bayern Münih Başkanıyla Kritik Görüşme

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Bayern Münih Başkanıyla bir araya geldi. Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, Allianz Arena’da Bayern Münih Başkanı Herbert Hainer ve RB Leipzig Teknik Sorumlusu Mario Gomez ile önemli bir buluşma gerçekleştirdi. HASAN ARAT’IN GÖRÜŞMELERİ GÜNDEMİ BELİRLEDİ Hasan Arat, maç sırasında Bayern Münih Kulübü Başkanı Herbert Hainer ile bir araya gelerek futbol dünyasındaki […]